Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesi

Vizyon: Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle güçbirliği içinde sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettirmek, toplumda bilgi ve düşüncesine değer verilen çağdaş Türk aydınları ve Ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek, ilimizin her alanda örnek aldığı, evrensel normlara eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmak”

Misyon: Okulumuzu, yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak ve geliştirmek, öğrencilerimize mümkün olan en üst seviyede eğitim öğretim kalitesi sağlamak ve bu konuda lider olmak, Karar mekanizmasının birer parçası haline getirerek . Ülkemiz ve Dünyaya yön veren Türk aydınlarını yetiştirmek

Başarılar: OKULUMUZ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA AÇILMIŞTIR.

Saatler: 8:30-15:35
Isınma: Kalorifer / Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://valiziyapasaanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - YAMAÇLI MAH. 612 SK. VALİ ZİYAPAŞA ANADOLU LİSESİ BLOK NO 33 YÜREĞİR / ADANA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Karataş yolu üzeri eski un fabrikası karşısı 612sk.da caddeye 50m uzaklıkta.

Ulaşım Metro ve karataş yoluna giden tüm dolmuşlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM.